Hoofdmenu

Onze honden

Wij zijn op deze shows

Simplepie detected an error. Please run the compatibility utility.
The following Simplepie error occurred:
A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/dynamixs.nl_2l87pfoqnst9irmd04n8dbsn40%40group.calendar.google.com/public/full?futureevents=true&sortorder=ascending&orderby=starttime&singleevents=true&hl=nl-NL&
Ulti Clocks content

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
From Welsh Miracles, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting
In blijde verwachting PDF Afdrukken E-mail

Whisky wordt begin februari weer pappie. In december 2010 heeft Whisky Megan, Pamicks Wicked but Gracious of Cormallen, gedekt.

 

Megan Scan 31-1-2011

 


Rond Kerst is er bij Megan een eerste echo gemaakt. Voor de eigenaren Julia en Mike Bateman erg spannend omdat Megan bij een eerdere dekking leeg is gebleven. Ze waren dan ook  "thrilled" dat Megan duidelijk zwanger was. Op 31 januari is een nieuwe echo gemaakt en er zijn minimaal 6 pups zichtbaar.

 

Whisky en Megan

 

 

Via de website http://megancormallen.wordpress.com/ van Julia & Mike kunnen mensen die belangstelling hebben voor een pup uit dit nest melden. Er zijn al een aantal aanmeldingen uit Engeland. Mocht u eventueel belangstelling hebben voor een pup uit dit nest, dan kunt u contact opnemen met Julia Bateman via de website of met ons op adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Megan is een mooie 5 jaar oude teef, die in 2010 zowel Spaans als Gibraltars kampioen is geworden. In onderstaand filmpje is ze te zien tijdens de show in Gibraltar in 2010.