Hoofdmenu

Onze honden

Wij zijn op deze shows

Simplepie detected an error. Please run the compatibility utility.
The following Simplepie error occurred:
A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/dynamixs.nl_2l87pfoqnst9irmd04n8dbsn40%40group.calendar.google.com/public/full?futureevents=true&sortorder=ascending&orderby=starttime&singleevents=true&hl=nl-NL&
Ulti Clocks content

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
From Welsh Miracles, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting
PDF Afdrukken E-mail

Vliegende BikkelGayfeathers Star Man (Bikkel)

Moeder: Gayfeathers Morningstar
Vader: Kamp. Inma's Bryan Bright Star
Fokker: L.J.M. Helling-v/d Elzen (Gayfeathers)
Geb. datum: 22 augustus 2008
NHSB nummer: 2716843
Gezondheid: Heupen HD-A
Titels:
Duits (VDH) Jeugdkampioen (2009)
JSpKl Klubschau Jugendsieger (2009)

Bundesjugendsieger (2009)

Showresultaten / Foto's 

In de zomer van 2008 zijn we bezig geweest om een nieuwe pup te vinden in Australië. Helaas ging dat allemaal niet zoals we gewenst hadden en de aankoop ging niet door. Op dat moment lag er een nest bij Gayfeathers en was er nog een pup door Ludy Helling vastgehouden voor baasjes die er mee wilden gaan showen.  Dus een belletje naar Ludy en de nodige afspraken gemaakt. Bikkel hoofdBelangrijk was wel dat de pup goed met de beide andere honden samen kon gaan.  Dat leek allemaal geen probleem (en is het nog steeds niet). Op een leeftijd van 12 weken kwam Gayfeathers Star Man, roepnaam Bikkel (bij Ludy: Clinton) bij ons in huis.

Bikkel mocht meteen mee naar de shows waar we Whisky hadden ingeschreven.  Eerst in de puppy klas waar hij een aantal VB's haalde en nu in de jeugdklasse.  In de jeugdklasse heeft Bikkel een 1 Uitmuntend score behaald in Oldenburg (Int. show), Parijs (Championat de France), Arnhem (Pinkstershow) en Siegen (Clubmatch Jagdspanieklub Duitsland). Op deze laatste show heeft Bikkel ook de titel Klub Jugendsieger 2009 gewonnen.

Op 17 oktober 2009 heeft Bikkel in Dortmund de laatste punten gewonnen om zich Duits VDH Jeugdkampioen te mogen noemen. Bovendien werd hij op deze show 'Beste van het ras' (BOB) en won hij de titel "Bundesjugendsieger 2009". 

Bikkel past goed in de roedel en is een bijzonder plezierige huisgenoot. Bikkel, Whisky en Kyra zijn grote maatjes van elkaar. 

 

Zoeken

Automatic translation

English Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Italian Norwegian Polish Portuguese Romanian Spanish Swedish Hebrew Latvian Lithuanian Slovak Slovenian Ukrainian Estonian Hungarian